Visitkort

Skrivet:    ·  Photoshop
 
Jag som älskar Photoshop kan ju sitta i flera timmar och hålla på. När jag väl har börjat kan jag inte sluta. Så jag började göra visitkort. Jag pluggar ju grafik och att jag får göra det när jag pluggar är helt underbart. Med tanke på att jag aldrig i hela mitt liv har gjort visitkort förut innan de här, så är jag otroligt nöjd. Eller vad tycker ni? Jag vart i alla fall sjukt nöjd. Har sjukt mycket mer jag gör i Photoshop. Kan sitta sjukt länge haha.

Mitt rum

Skrivet:    ·  Canon EOS 400D
    
    
    

Få ljusare bilder i photoshop.

Skrivet:    ·  Photoshop
Vill du få ljusare bilder i photoshop? Då ska jag visa dig hur du gör det! Ljusa bilder är ju väldigt populärt idag och de flesta instagramkonton har väldigt ljusa bilder. Det är modernt idag. Att få till sina ljusa bilder är dock svårt ibland, så jag tänkte visa hur du kan göra det i photoshop.
 
Börja med att ladda upp en bild. Denna bild som jag tog i Spanien får duga just nu. Dock tycker jag redan att den är bra som den är, men den får duga till detta exemplet!
 
Sedan går du in på bild längst upp i hörnet, sen Justeringar och Intensitet/kontrast. Det är då två saker du ska ändra!
 
Då får du upp denna rutan som är till höger. Som ni ser har jag redan ändrat resultatet. För att få den snyggaste ljusa bilden så sänker du styrkan på kontrast, den längst ner. Sedan höjer ni intensitet längst upp till det högsta ungefär, beroende på hur ljus ni vill att bilden ska bli. Och när ni är nöjda är ni i stort sätt klara med att få bilden ljus. Och glöm ej att spara i formatet "PNG" för att få den bästa kvaliten!
 
 
Här vart då resultatet av att lägga lite ljus i bilden. Bilden till vänster är före och bilder till höger är efter. Ni måste nog hålla med mig när jag säger att den högra bilden ser mycket mer lockande och finare ut? Sen är den ju inte helt klar från redigering än. Men man kan göra dom ljusare på det sättet. Sen kan man sätta dit mer nyans så att det blir lite mer färg kanske, men det tänkte jag visa i ett annat inlägg! Hoppas ni blev nöjda :) Puss puss
Daniella Book, 16, Stockholm

Hej bloggläsare! Denna bloggen är till för mitt skolarbete jag gör. Jag kommer även visa många foton och photoshop. Kontakta mig på: Daniellabook.blogg@live.se